I samarbeid med Fearless Minds fra Larvik har vi i styret sammen med våre trenere ønske om å bygge opp klubben ved hjelp av teambuilding. Det er ekstremt viktig at utøverne og foreldre forstår hva som skal til for å bygge en god svømmekultur. Etter denne teambuilding håper vi at svømmerne skal forstå viktigheten av å ønske hverandre godt både i vannet og på land. De skal ønske å heie på hverandre og gjøre hverandre sterkere og bedre. Svømming er en individuell sport, men laget er den viktigste støtten man likevel har i et hardt treningsregime med oppturer og nedturer. Dette skal bygge opp om Poseidon sine verdier:

  • Ærlig
  • Ansvarlig
  • Inkluderende

«Teambuildingen» går over 4 økter, og presentasjonene blir fortløpende lagt ut på hjemmesiden under.

Marius Sørlie er vår kontaktperson og ansvalig for programmet.

Marius jobbet som mental trener og foredragsholder i Team Fearless siden 2015. Sammen tidligere landslagsspiller i håndball, Anja Hammerseng-Edin, startet de Fearless Mind i 2017. 

Marius har spilt fotball i over 15 år, og jobbet med mange unge idrettsutøvere og hjulpet de med mental trening de siste årene. Har utdannelse innen kosthold, trening og psykologi. I tillegg er han medforfatter av boken Talentets Indre Kamp, utgitt av Cappelen Damm.

19. november 2019

Presentasjonen fra første kveld ligger her: Presentasjon 19.11.2019

4. desember 2019