Telemark Toppidrett Gymnas (TTG) og Svømmeklubben Poseidon har i flere år hatt et tett samarbeid. Dette arbeidet er formalisert i en samarbeidsavtale som medfører at elever ved TTG tilbys følgende:

  • Treneroppfølging på stevner og mesterskap (Sr NM kortbane, UM/ jr NM kortbane) der Poseidon deltar (se terminliste)
  • Tilbud om supplerende trening på kvelder/helger. Elever ved TTG kan benytte de svømme og basistreningene som er ønskelig og tilgjengelig ved klubbens A- eller Elite-parti.
  • Tilbud om supplerende trening i skolens ferier sammen med klubbens A- eller Elite-parti (jul/nyttår og påske)
  • Elever ved TTG har mulighet til å reise med Poseidon på stevner og supplerende leirer på lik linje med medlemmer, til samme pris som klubbens medlemmer. Utøver avtaler med og faktureres direkte av Poseidon.

For elever ved TTG som ikke er medlem av klubben er kostnad for tilbudet kr 10.000,- pr skoleår. Av dette dekkes kr 5.000,- av TTG. Kr 5.000,- faktureres utøveren direkte av SK Poseidon. Dette kommer i tillegg til skoleavgift og toppidrettsavgift som betales til skolen.

De elever som ønsker å benytte seg av dette tilbudet skriver under en avtale med klubben.

Svømmeklubben Poseidon ønsker alle elever ved TTG velkomne til å melde overgang til klubben, stille som svømmer for oss og bli ordinært medlem av klubben!